MDT TECHNOLOGIES


Podjetje MDT so ​​eden vodilnih proizvajalcev KNX izdelkov za avtomatizacijo poslovnih in zasebnih zgradb. Njihovo srednje veliko podjetje in njihovi zaposleni so sinonim za najvišjo kakovost in k uporabniku usmerjeno razmišljanje. Z dobrimi 300 različnimi izdelki KNX – MDT ponuja eno najobsežnejših palet izdelkov KNX na trgu.

Različne inteligentne funkcije v izdelkih uporabnikom ponujajo opazno dodano vrednost. Stalni razvoj nabora izdelkov MDT vedno zagotavlja visokokakovostne in inovativne izdelke.

Podjetje MDT sodi v inovacijsko elito nemških srednje velikih podjetij. Leta 2023 so že osmo leto zapored prejeli nagrado TOP 100 Innovation.

Pri MDT razvijajo in proizvajajo svoje KNX izdelke v Nemčiji v kraju Engelskirchen (blizu Kölna). Vsak dan na trg pošljejo na tisoče pametnih izdelkov – senzorji, aktuatorji, tasterji, krmilniki, zasloni …

Njihova način proizvodnje je skladno usklajen s povpraševanjem, Največja njihova prednost je pa prvovrstna podpora in osebni stik z njimi. Njihovi in naši strokovnjaki za KNX vam lahko pomagamo in z kadarkoli z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja in težave.